Undergrunds containere


Undergrunds containere

- giver plads til meget mere

Et underjordisk affaldssystem er et rationelt system til indsamling af affald, som ligeledes er miljøvenligt og økonomisk fordelagtigt.

Beholderne passer fint ind i alle offentlige rum, såvel som boligforeninger, parker, rastepladser, campingpladser, strande og mange andre steder. Systemet udmærker sig ved at være en af markedets bedste systemer med en fyldningsgrad på 90 – 95% af beholder kapaciteten.

Beholderen kan leveres i forskellige størrelser og med forskellige former for indkast til bl.a. køkkenaffald, glas, flasker, plast og papir. Volumen og udformningen giver mulighed for at indsamle større mængder affald, på et mindre areal og med færre tømninger.Sådan fungerer de underjordiske systemer

1. Indkastning i top
2. Indsamligsbeholder i stålplade, nittet og sammensvejst.
3. Betonkasse
4. Gangplatform, overlappet eller i markniveau
5. Sikkerhedsvæg
6. Sikkerhedsgulv (tilvalg)Opbygning

Betonkassen er fremstillet i vandtæt beton. Kassen er helstøbt for at minimere risikoen for lækage.

Man kan som tilvalg få en grundvands forankrev version ved højt grundvandstryk. Kassen løftes direkte på plads og inderbeholder er et komplet system med inderbeholder, indkast og sikkerhedssystem.

Inderbeholderen består af en hel galvaniseret stålplade på 3, 4 eller 5m3.

Indkastningstoppen består af en galvaniseret stålplade, som lakeres i en RAL farve. Kan leveres med 1, 2 eller 3 krogs tømning.