Miljøcontainer

Korrekt opbevaring af olie og kemikalier

Vores sortiment har mange løsninger til opbevaring af miljøfarligt affald. Vores miljøprogram henvender sig til virksomheder, kommuner og boligforeninger med produkter, til fx sikker og forsvarlig opbevaring af kemikalier, gas og olier.

Vores sortiment har mange løsninger til opbevaring både inde og ude med opsamlingskar, gas depoter og miljøcontainere for blot at nævne nogen.

Vær opmærksom på

At dampe fra brandbare væsker er tungere end luft og vil derfor lægge sig i bunden af depotet, såfremt ventileringen ikke er placeret der. Depoter, hvor ventileringen er placeret i top, er ikke-egnet eller begrænset egnet til lagring/opbevaring af brændbare og let antændelige væsker.​

Vi står gerne til rådighed for råd og vejledning, så du er sikker på at dit miljøaffald bliver opbevaret korrekt.

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller søger du noget vi ikke har på siden, så kontakt os endelig på telefon 59 27 80 07 eller kontakt os på mail: info@efhandel.dk.

olie og kemikalier

 

 

 

Vi forhandler et stort udvalg af miljøcontainere fra Lacont

Vi fører et stort udvalg af løsninger når det drejer sig om opbevaring og bortskaffelse af gasser, olie og kemikalier.

Hvis du kigger i det over 200 sider store katalog Lacont, finder du inpiration og læsninger i alt fra palletanke, metaltønder og dunke til stativer, skabe og containere, godkendt til opbevaring af miljøfarligt affald i både fast og flydende form.

Læs mere om miljøcontainere fra Lacont: