AFFALDSCONTAINER

Hos E.F. Handel sælger vi affaldscontainere til blandt andet renovatører, kommuner og boligselskaber.

Vores affaldscontainere sælger vi i flere forskellige størrelser. Du kan dermed få en lige fra 60 liter og helt op til 1100 liter. Vi kan specialfremstille en affaldscontainer efter dine specifikke ønsker til størrelse og design. Containerne fås også som standard med flere muligheder for farver og indkast samt andet tilbehør.

Vælg den rette affaldscontainer

Hvor en affaldscontainer i størrelsen 140-260 liter er det mest almindelige til private, da de passer til forbruget i parcelhuse, bliver de større containere på 400-1100 liter som regel brugt til erhverv og i boligforeninger, hvor mængden af affald er markant større.

Vores containere er lette at rengøre

Eftersom vores affaldscontainere er formstøbte, er de meget glatte både indvendigt og udvendigt. Det betyder, at de er lette at rengøre, hvorfor de kan holdes pæne i lang tid.

Kontakt os for mere information om vores affaldscontainer

Ring til os på telefon 59 27 80 07 eller send og en mail på info@efhandel.dk, hvis du har brug for rådgivning, eller du ønsker en pris på en affaldscontainer. Med en affaldscontainer fra os får du de bedste forudsætninger for at komme af med dit affald.

Vi forhandler både 2 hjulede og 4 hjulede affaldscontainere. Se vores 2 hjulede modeller her og vores 4 hjulede modeller her.