E.F. Handel formidler løsninger til affaldshåndtering i det offentlige rum, som går hånd i hånd med jeres eksisterende renovation. Containerne har et simpelt og elegant design.

ROKA KOZA er et beholderhus, der bruges sammen med standard plastbeholdere på 120, 240, 660, 770 og 1.100 liter. Plastbeholderne er placeret inde i produktet. Det er et stilrent produkt til  opbevaring af containere og indretning af affaldsområder ved boliger, parkering, have og i det offentlige rum.

koza2_02

Fleksibelt og miljøvenligt

ROKA KOZA-løsningerne fra E.F. Handel er lavet af 100% genbrugelige materialer. Det er et miljøvenlige produkter i eco-design produkt med minimal spild. Alt efter typen af affald, der skal opbevares midlertidigt, og stedets eller brugerens behov, er ROKA KOZA fra E.F. Handel 100% fleksibel.

Se beholdere her

Lad os tage en snak om jeres behov

ROKA KOZA-løsningerne fra E.F. Handel er et robust produkt med mange tilpasningsmuligheder. Send os dine kontaktinformationer og lad os tage en snak om jeres behov for indsamling af forskellige fraktioner i det offentlige rum.

Rådgivning og salg af affaldscontainere til kommuner og boligselskaber

E.F. Handel tilbyder rådgivning og salg af affaldscontainere, tøjcontainer og andre produkter til håndtering og indsamling af affald såvel hos den enkelte husstand som hos boligforeninger og i det offentlige rum.

Hos os finder du lige præcis den affaldscontainer, der betjener dit behov, ligesom det er muligt at erhverve sig alt fra affalds- og containerhuse til underjordiske affaldssystemer, miljøcontainere og indsamlingskasser.

Innovative og holdbare produkter
Vores ROKA KAZA beholdere gør det nemt at indsamle og håndtere forskellige fraktioner i det offentlige rum. Beholderne kan betjenes og indgå som en del af den almindelige renovationsordning og kræver dermed ikke specielle biler eller mandskab. Kontakt E.F. Handel for at høre mere om ROKU KOZA beholderne.