Nedgravede affaldsbeholdere fra Minimax (undergrundscontainer)

​​Hos E.F. Handel i Jyderup sælger vi nedgravede affaldsbeholdere fra Minimax. De bliver kaldt for en undergrund, og køberne er blandt andet kommuner, boligselskaber og boligforeninger i hele landet. De nedgravede affaldsbeholdere benyttes typisk i beboelsesejendomme, i parker, på rastepladser, på campingpladser og mange andre steder.

Det er miljøvenligt og effektivt med nedgravede affaldsbeholdere

De underjordiske affaldssystemer er perfekte til indsamling af affald, og de nedgravede affaldsbeholdere er samtidig effektive, miljøvenlige og økonomiske.

De nedgravede affaldsbeholdere fra Minimax udmærker sig ved at være et af markedets bedste affaldssystemer. Årsagen er blandt andet, fordi det har en fyldningsgrad på 90-95 procent af beholderkapaciteten. Dertil kommer, at beholderen er nem at tømme med en kranbil. Faldulykker forhindres af et sikkerhedsstakit, mens kranbilen løfter inderbeholderen op.

De nedgravede affaldsbeholdere fra Minimax kan tilpasses med mange forskellige indkastningsløsninger til kildesortering af for eksempel:

  • Glas
  • Aviser
  • Bioaffald
  • Dagrenovation
  • Og meget mere..

​En beholder fra Minimax kan leveres i forskellige farver og størrelser som for eksempel 3, 4 og 5 m3. Minimax er fremstillet i overensstemmelse med EN13071.

Du kan læse mere om de nedgravede affaldsbeholdere i vores brochure.

Kontakt os for at høre mere om systemet fra Minimax

Du er velkommen til at kontakte os hos E.F. Handel, hvis du vil høre mere om vores nedgravede affaldsbeholdere, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 59 27 80 07. Du kan også skrive til os på info@efhandel.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.​